Tarjoan ekokampaamopalveluita sekä perinteisiä kampaamopalveluita.

Ekolooginen hiustenhoito

Ekolooginen hiustenhoito perustuu hiusten ja päänahan puhdistamiseen ja hoitamiseen sekä hiusten värjäämiseen luonnollisia raaka-aineita käyttäen. Kasvivärivärjäykseen käytän Hennaa, Indigoa, Cassiaa, Amla-jauhetta ja yrttejä. Kasviväreillä saadaan kestävä ja loistava väri, joka vahvistaa hiusta ja on hellävarainen ja turvallinen. Kasviväreillä on myös kiitettävä harmaiden peittokyky.

Käytän savea puhdistamiseen absorboimaan epäpuhtauksia, kuten kemikaalijäämiä, sekä lisäämään mineraaleja ja hivenaineita hiuksiin ja hiuspohjaan. Savi rentouttaa, supistaa, rauhoittaa ja ravitsee hiuspohjaa ja normalisoi talirauhasten rasvanmuodostusta, sillä se imee itseensä ylimäräistä rasvaa ja poistaa silikonijäämiä ja puhdistaa hiusta.

Intialainen päänahan hieronta

Teen myös intialaista päänahan hierontaa käyttäen hiusta ja päänahkaa hoitavia öljyjä. Päänahan hieronta on erittäin hoitava ja rentouttava kokonaisvaltainen hoito.

Hiusten leikkaus

Hiusten leikkaukseen varaan riittävästi aikaa. Jokaiseen leikkaukseen teen yksilöllisen mallin, joka tukee kasvusuuntia ja persoonaa. Pyrin leikkauksella löytämän täydellisen tasapainon sisäisen ja ulkoisen kauneuden välillä, jotta saavutetaan sisäisen ja ulkoisen kauneuden harmonia.

 Hiusten värjäys

Kasvivärivärjäyksien lisäksi käytössäni on myös korkean suorituskyvyn suoraväri (Elumen – Goldwell), joka toimii ilman hapetetta ja ammoniakkia. Elumen on yhtä kestävä kun perinteinen kestoväri ja sopii myös herkälle iholle, koska sen tummatkaan sävyt eivät sisällä fenyleenidiamiineja. Hapeteväreissä suosin Suomalaista Cutrinia. Vaalennukset teen perinteisillä vaalennusjauheilla ja savipohjaisilla vaalennusjauheilla.

Permanentit/tukikäsittelyt

Permanentit/tukikäsittelyt teen hellävaraisella erikoispermanenttiaineella joka ei sisällä ammoniakkia ja tioglykolaattia.

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä

Teen myös ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä.

Tuotteita

Käytän työssäni Mádaran(ekotuote) ja Cutrin tuotteita . Näitä tuotteita voit myös osta kotiin edullisin hinnoin.