Jag erbjuder ekofrisörtjänster och konventionella frisörtjänster.

Ekologisk hårvård

Ekologisk hårvård är hårets och hårbottens rengörande och skötsel samt hårfärgning med naturliga ingredienser. För hårets växtfärgning använder jag henna, indigo, cassia, amla och örter. Resultatet av växtfärgningen är en hållbar och vacker färg som dessutom stärker håret. Växtfärgning är också ett tryggt alternativ för håret och hårbottnen och kan även täcka grått hår väl.

Lera används för att rena och absorbera orenheter så som kemikalierester genom att tillägga mineraler och spårämnen till håret och hårbottnen. Leran lugnar, renar och stabiliserar fettproduktionen i talgkörtlarna genom att suga åt sig överlopps fett och silikonrester.

Indisk hårbottenmassage

Jag erbjuder indisk hårbottenmassage. Till massagen används olja som vårdar och sköter håret. Massagen är avkopplande och vårdande.

Hår klippning 

Till hårklippning reserverar jag tillräckligt med tid. Det är viktigt att hårklippningen både passar din personlighet och virvlarna i ditt hår. Min strävan är att hitta den perfekta balansen mellan den inre och yttre skönheten så att vi kan finna den inre och yttre skönhetens harmoni.

 Hårfärgning

Förutom växtfärg använder jag bland annat Elumen Goldwell. Elumen är ett effektivt färgämne utan oxidationsmedel eller ammoniak. Färgämnet bygger istället på en direkt pigmenteringsteknik, och innehåller enbart pigment. Resultatet är en hållbar färg med utomordentlig glans. Elumen håller lika bra som en traditionell permanent (oxiderande) färg, men är mycket skonsammare och mer vårdande.

Hos mig är det också möjligt att färga håret med oxidantbaserade färger, då föredrar jag Cutrins färger. Blonderingar görs med traditionella blonderingspulver eller med skonsammare blonderingspulver som innehåller lera.

Permanent

Permanent och stödpermanent görs med skonsammare permanentvätskor som inte innehåller ammoniak eller tioglykolat.

Ögonfransar och ögonbryn

Hos mig kan du också färga dina fransar och ögonbryn.

Produkter

I mitt arbete använder jag ekoprodukter som Mádara. Mádara, Davines och Cutrin produkter kan även köpas hem till förmånliga priser.